Mijn naam is Marlous, ik ben 32 jaar oud en ik woon sinds 2015 in Utrecht.

 

Na begin 2016 in een burn-out terecht gekomen te zijn ben ik zelf yogalessen gaan volgen. Vooral yin yoga vond ik in het begin enorm confronterend. Op de mat merkte ik pas echt hoeveel stress en spanning er in mijn lichaam zat. Zeker door de langere tijd in elke houding werd ik geconfronteerd met een oncomfortabel gevoel en mijn eigen grenzen. Grenzen waar ik overheen ging en bleef gaan, keer op keer. Tot het moment in mijn herstel waarop ik echt voor mezelf koos. De richting koos die voor mij goed voelde en waar ik meer rust ervoer. Op dat moment ben ik minder gaan werken op de basisschool en gestart met mijn eerste yogaopleiding. 

 

Inmiddels ben ik verschillende opleidingen verder en geef ik meerdere yin yogalessen per week. Ook sta ik nog 2,5 dag voor de klas op een basisschool in Utrecht. De combinatie van het lesgeven op een school aan kinderen (erg yang) en het geven van (yin) yoga lessen zorgt ervoor dat ik in balans blijf.

 

Daarnaast heb ik vanaf jongs af aan al een passie voor organiseren. Zo ben ik 3,5 jaar geleden ook begonnen met het organiseren en faciliteren van retreats. Dit zijn halve dagen, hele dagen of weekenden waarbij  ik je meeneem terug naar jezelf.

 

Ik ben altijd opzoek naar de connectie met mezelf. Ik zorg dat ik naast doen en denken ook voldoende tijd neem om te voelen en te zijn. Ik neem je hier graag in mee en laat je ervaren wat dit voor je kan betekenen!


Gezien bij