Aromatherapie

 

Nadat ik 2 jaar geleden in aanraking ben gekomen met essentiële oliën zijn ze overal in mijn huis terug te vinden. Ik gebruik ze in de keuken, de badkamer en in de slaapkamer. En oja, ook in de woonkamer staat vaak een diffuser aan die een heerlijke geur verspreid. 

 

In eerste instantie gebruikte ik de oliën vooral als aanvulling van mijn momenten van selfcare. Inmiddels ben ik zo gek op de oliën dat ik ze voor van alles inzet!

 

''Essentiële oliën zijn aromatische verbindingen van de plant. Bijvoorbeeld wortel, stengels, bladeren of bloesem. Het is puur natuur.  Een klein flesje olie bevat een hoge concentratie bestanddelen en deze kun je voor van alles gebruiken. Voor een fijne massage, een geurbeleving tijdens jouw yogamoment of in jouw smoothie. Iedereen kan het op zijn/haar manier inzetten, op elk moment van de dag. 

 

De oliën kunnen ondersteunend werken voor de gezondheid en op emotioneel vlak. Sommige essentiële oliën kunnen verzachtend werken, reinigend of aardend en andere staan bekend om hun energie gevende, verkwikkende, verwarmende en vernieuwende eigenschappen.''

 

Ik maak gebruik van de oliën van doTERRA. DoTERRA werkt met zuivere, pure oliën van biologische herkomst.

 Duurzaamheid staat hoog in het vaandel, voor zowel mens als natuur.

 

 Heb je behoefte aan inspiratie op het gebied van essentiële oliën?  

Ben je benieuwd hoe je essentiële oliën kunt gebruiken gedurende jouw dag? 

Wil je beginnen met het gebruiken van essentiële oliën?

 

Ik vertel je graag meer over essentiële oliën! Dit kan via een workshop op locatie of bij je thuis. Wil je meer info of eens met me bellen?

Stuur me gerust een mailtje!

 

Of bestel gelijk met korting je eigen essentiële oliën via deze link.