New year intentions 2024

Zaterdag 30 december

Wat als al je dromen in 2024 uit kunnen komen?

Vanuit een veilige bedding nemen Elke & Marlous je mee om 2023 los te laten... en samen een magisch 2024 in te stappen!

 

Met een fijne groep vrouwen komen we op 30 december samen. Na een korte terugblik op 2023 gaan we samen vooruitkijken.

In een cirkel met kaarsjes creëren Elke en Marlous een veilige ruimte.  Een cirkel waarin je door middel van cacao, meditatie en visualisatie nog dieper in jezelf kunt zakken, zittend of liggend op een zacht kussentje met een heerlijk dekentje over jezelf heen.

 

Het jaar 2024 als een leeg canvas voor je...

Wat is jouw jaarthema voor 2024? Hoe beweeg jij door 2024? 

Kun je het voor je zien? Kun je het voelen? 

 

Vanuit deze energie zal Elke een prachtige portretfoto van je maken in de mooie daglichtstudio in Amsterdam waar deze retreat zal plaatsvinden. 

 

Via beelden, foto's en teksten uit verschillende inspirerende tijdschriften ga jij aan de slag met het maken van jouw eigen intentiebord voor 2024. Vanuit je gevoel en intuïtie ga je creatief aan de slag. De oefeningen en begeleiding van Elke en Marlous zorgen ervoor dat je uit je hoofd kunt blijven en in contact met je gevoel en intuïtie. 

 

Aansluitend zal Marlous je mee nemen in de wereld van de natuurlijke essentiële oliën. Je kiest geuren die passen bij jouw 2024. Vanuit hier maak je je eigen persoonlijke  intentieroller die volledig past bij jouw jaarthema en intentiebord. Een roller die je gedurende 2024 ondersteund om jouw intentie te leven. 

 

We zullen deze retreat afsluiten met een bijzondere en verbindende expositie waarin we de verschillende intentieborden zullen gaan bewonderen. 

 

Je gaat aan het begin van de avond opgeladen en geïnspireerd naar huis met jouw eigen intentiebord & roller die je een mooi plekje in je eigen huis kunt geven.

 

Later ontvang je ook nog de mooie portretfoto als herinnering aan deze fijne dag en krijg je de mogelijkheid om met een fijne korting een shoot bij Elke te boeken voor in 2024. 


Marlous de Jong

 

Sinds een aantal jaren maak ik rond de jaarwisseling een intentiebord voor het nieuwe jaar. Vooruitkijken, voelen en visualiseren.  Waar wil ik naartoe? Hoe zie ik mezelf over een jaar? Ik sta heel bewust stil wat mijn jaarthema gaat worden. Vanuit dit jaarthema ontstaan beelden, visualisaties en gevoelens. Deze breng ik samen in een intentiebord dat een heel mooi plekje krijgt in mijn huis. Het is zo bijzonder om te merken hoeveel van deze intenties werkelijkheid zijn geworden. 

 

Nadat ik Elke eind augustus voor het eerst live ontmoette ontdekten we veel overeenkomsten. We vonden herkenning bij elkaar. Na een aantal samenwerkingen waarbij Elke fotografeerde ontstond het idee van dit retreat. Elke maakt prachtige foto's en heeft daarnaast een fijne daglichtstudio in Amsterdam wat voelt als de perfecte plek voor deze cozy retreat. 

 

Hoe mooi is het om iets wat wij al jaren doen voor onszelf (apart van elkaar) nu samen te brengen in deze mooie retreat op 30 december. Het voelt zo kloppend en ik weet zeker dat het een magische dag gaat worden!


Elke Smit

 

 Een jaarwisseling brengt voor mij altijd een gevoel van melancholie boven. Ik vind het heerlijk om terug te blikken op alles wat is geweest. Nog een keertje kijken naar alles wat gezien en gevoeld mocht worden. En dan het jaar dat voor je ligt, als een nieuw schilderij. Dromen zonder kaders. Even terug naar een kinderlijke realiteit. Wat als alles mogelijk is in het jaar dat komen gaat?

 

Zo zorgde mijn intenties van vorig jaar er onder andere voor dat ik naar Amsterdam verhuisde, een boot kocht, ik op de cover stond van de Happinez en een prachtige studio/atelier vond om vanuit te werken. De kracht van intentieborden en helderheid over je eigen dromen is eindeloos.

 

Marlous en ik delen dezelfde visie. Super mooi om dat uit verschillende hoeken bij elkaar te laten komen. Marlous heeft een heerlijke zachte yin-energie, die zo mooi past bij deze tijd van het jaar. De studio is heerlijk groot en leeg, de perfecte plek voor een expositie van onze eigen toekomst.


 Wat kun je verwachten?

12:00 - Aankomst en welkom met een lekker kopje thee en homemade lekkers

12:15 - Voorstellen, sharing en het loslaten van 2023...

13:00 - Cacaoceremonie

14:15 - Portret fotoshoot

15:00-  Creëren van een intentiebord voor 2024

17:00 Persoonlijke essentiële olieroller maken

17:30 - Licht diner

18:15 - Expositie van jouw intenties

19:00 - Sharing & proosten op 2024 

20:00 - naar huis


Zaterdag 30 december - New year intentions 2024

Tijd: 12:00-20:00 uur 

Locatie: Triple V studios - Weesperstraat 69 - Amsterdam

Investering: €133
Retreat - New year intentions 2024 - zaterdag 30 december

Bij betaling ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

Annulering dient schriftelijk te gebeuren:

- Bij opzeggen tot 14 dagen voor de retreat wordt €20,00 in rekening gebracht

- Bij opzeggen tot 7 voor de retreat wordt €40,00 in rekening gebracht

- In de laatste 7 dagen is het ticket alleen overdraagbaar en vindt er geen restitutie meer plaats.

Meedoen is op basis van eigen risico.

 

€ 133,00

  • Beschikbaar