Relax & Release

Retreat aan zee

14-16 april 2023

 

Heb jij behoefte aan een paar dagen voor jezelf, wil je naar binnen keren, tot rust komen, verbinden met jezelf, jouw hart openen op een prachtige locatie in het samenzijn met een mooie groep andere vrouwen? Midden in de lente als alle energie zich steeds meer naar buiten gaat richten staat er een mooi retreatweekend in Zeeland gepland.

 

We verblijven drie dagen met een fijne groep vrouwen op een prachtige plek in de natuur. We hebben een mooi programma samengesteld met verschillende yogasessies, een cacaoceremonie rondom het vuur, dans, soudhealing en een stiltewandeling. Daarnaast is er voldoende tijd en ruimte om tot rust te komen en nieuwe inzichten op te doen. Het hele weekend worden we verzorgd door onze geweldige koks met heerlijke maaltijden en snacks.

 


PROGRAMMA

 

Meditatie & yoga: We beginnen de ochtenden met meditatie en een zachte flow waarbij we het lichaam wakker maken. We nemen de tijd voor fijne, rustige stretches en zonnegroeten waarbij we ruimte creëren in het lichaam. Daarnaast zullen we op deze manier de energie door ons lichaam laten stromen en echt vanuit ons hoofd in ons lichaam zakken.

 

Yin yoga & soundhealing:

Yin yoga is een zachte vorm van yoga waarbij we langere tijd in een houding blijven. Door de spieren te laten ontspannen ontstaat er een stretch op het bindweefsel en de meridianen (energiebanen) in het lichaam. Tijdens de houdingen bespeelt Wies diverse instrumenten, gekoppeld aan de natuurelementen, de zang en trillingen van de instrumenten zullen hun werk doen terwijl jij al dit fijns liggend mag ontvangen. Zodat we uitrusten, opladen en verbinden met onszelf.

 

Cacaoceremonie: Tijdens een van de avonden nemen we de tijd voor een mooie ceremonie rondom het vuur. We zullen zachte ceremoniële cacao uit Bali drinken, voor een nog diepere verbinding met het hart. Vanuit daar zingen we mantra's onder de begeleiding van Wies op haar harmonium en drum. Zingen helpt om je in het dagelijks leven uit te spreken, grenzen aan te geven en blokkades rondom je stem op te heffen.

 

Dans: Vrij bewegen door de ruimte, om balans te creëren en te voelen wat er door ons heen wilt stromen. Rustig bewegen, losschudden, luisteren naar waar jouw lichaam behoefte aan heeft.

 

(Stilte) strandwandeling: Op een paar minuten rijden van de locatie bevindt zich het heerlijke, uitgestrekte strand. We zullen een fijne (stilte) wandeling doen langs de kust.. Afsluitend is er ruimte voor een frisse duik voor wie zich daar goed bij voelt.FINCA VRIJ - ZEELAND

 Je slaapt tijdens je verblijf in één van de heerlijke appartementen die je deelt met 1 of 2 anderen. Elk appartement is uitgerust met een moderne eigen badkamer, een keukentje en een eigen terras. Hier kun je s' ochtends heerlijk genieten van de opkomende zon met een kopje thee.

 

Verder is er een heerlijke tuin met zitplekjes, een prachtige kas waarin we eten, een lichte yogazaal en zeeën aan ruimte om een fijne plek voor jezelf te vinden om te lezen, mediteren of schrijven. En wil je graag een strand wandeling maken? Het strand is maar op enkele minuten afstand met de auto.

 


INCLUSIEF

Gebruik van het gehele retreatcentrum, inclusief de grote tuin

2 nachten in een appartement naar van keuze, opgemaakt bed en handdoeken

2x ontbijt,  2x lunch, 2x diner

Gedurende de dag water, thee/koffie, fruit en snacks

Verschillende yogalessen 

Verschillende verdiepende workshops/groepssessies

Strandwandeling 

Voldoende eigen tijd

 Fijne goedgevulde goodiebag

 

EXCLUSIEF 

Reis – en annuleringverzekering 

Vervoer

 

PRAKTISCHE INFO

Aankomst op vrijdag 14 april tussen 17:30-18:00 uur

Vertrek op zondag 16 april rond 16:00 uur

 

Retreatcentrum Finca Vrij - Kapelleweg 29 Scharendijke
Wies heeft een achtergrond als leerkracht in het basisonderwijs.

Tijdens haar persoonlijke zoektocht naar gezondheid en geluk is ze betoverd door Bali. Daar woonde ze een lange tijd en heeft diverse Sound & Voice trainingen bijgewoond en afgerond.

 

Met een enorme passie voor persoonlijke ontwikkeling en muziek organiseert zij nu Soundhealing sessies en Mantra singing circles in Nederland.

 

Tijdens haar zoektocht naar antwoorden, kwam ze zelf blijvend af van onverklaarbare klachten en vermoeidheid met PMA.

 

Binnen haar coachpraktijk deelt ze daarom haar kennis en begeleidt ze voornamelijk moeders en kinderen naar meer rust, ruimte, verbinding en geluk.

Marlous is ruim 4,5 jaar yogadocent en heeft veel ervaring in het geven van verschillende yogastijlen, van yin, restorative, vinyasa tot aan yoga nidra. Ze verweeft mindfulness en de Chinese geneeskunde door haar lessen en workshops heen.

 

Tijdens dit retreat aan zee zal Marlous je meenemen terug naar jezelf; door te verstillen en te voelen wat er in je lichaam aanwezig is en te luisteren wat je intuïtie je wilt vertellen.

Daarnaast laat ze je grenzen ervaren zodat je steeds beter naar jezelf kunt gaan luisteren en keuzes maakt die passend zijn voor jou op dit moment.Relax & relax retreat aan zee - 14-16 april - Vierpersoonsappartement - EARLY BIRD

Je verblijft gedurende het weekend in één van de fijne appartementen. Je deelt dit appartement met drie andere deelneemsters of vriendinnen. Dit ruime appartement heeft een moderne badkamer,  een fijn keukentje,  een ruime slaapvide met twee opgemaakte bedden, een extra bed op de begane grond en een eigen terras. 

€ 555,00

€ 494,00

  • Beschikbaar

Relax & relax retreat aan zee - 14-16 april - Driepersoonsappartement - EARLY BIRD

Je verblijft gedurende het weekend in één van de fijne appartementen samen met twee andere deelneemster of vriendinnen. Dit ruime appartement heeft een moderne badkamer,  een fijn keukentje,  een slaapvide met twee opgemaakte bedden en een eigen terras. 

€ 599,00

€ 549,00

  • Beschikbaar